FotoVrienden WestMijzen

Met plezier samen fotograferen!

Over ons

Onze fotovereniging “FotoVrienden WestMijzen” is een fotoclub voor iedereen uit de regio West-Friesland en omstreken, en is ontstaan na het volgen van een fotocursus bij “De Blauwe Schuit” (een kunst- en cultuurcentrum) te Hoorn in het voorjaar van 2009. Na de cursus gaf een aantal deelnemers aan actiever bezig te willen zijn met fotografie en de mogelijkheid te hebben om van elkaar te leren en elkaar te stimuleren. Nu komt FotoVrienden WestMijzen maandelijks bij elkaar en wordt er, aan de hand van het jaarprogramma, een thema-opdracht ingevuld met foto’s naar eigen idee. Deze worden op de clubavonden besproken.

Daarnaast wordt er maandelijks een foto-uitje georganiseerd en proberen we regelmatig ons werk te exposeren. Er wordt gezocht naar extra leermomenten in de vorm van kleine workshops, meestal verzorgd door een van de eigen leden, maar ook middels het uitnodigen van deskundigen. Zo is onze club dan ook lid van de FotoBond, waardoor contacten tussen verschillende fotoclubs makkelijk gemaakt worden en er aan leuke activiteiten meegedaan kan worden. Voorbeelden zijn wedstrijden als ‘Point and Shoot’, Foto-Online en Foto-Individueel. Ook organiseren we onderling of in samenwerking met andere clubs het fotospel ‘Tien tegen Tien’.

FotoVrienden WestMijzen bestaat inmiddels ruim 10 jaar en we blijven volop in ontwikkeling. Belangstellenden kunnen meer informatie inwinnen of zich aanmelden door een mail te sturen naar onze voorzitter Mirjam Koot: info@voorzitterfvwm.nl
Men kan vrijblijvend twee clubavonden komen kennis maken en meedoen.
Momenteel hebben we een wachtlijst ingesteld.

Clubgenoten in actie!

© 2022 FotoVrienden WestMijzen

Thema door Anders Norén